Om Os

C5DK BLOG

En blogoplevelse til både enkeltbruger- og flerbrugerhjemmesider. En blog, der er enkel for brugeren, men stadig sofistikeret nok til både at håndtere billeder og video indlejret i bloggen. En rigtig smart feature er, at hver blogger har hans/hendes eget billede bibliotek, og det er muligt at "croppe" billeder til thumbnails.

Bloggen har også muligheder for at fungere som en fuld nyhedssystem, hvor redaktører vil være i stand til at "Godkend", "Feed nyheder rundt på hjemmesiden" og "Udskyd Offentliggørelse" og endda indstille en tid til både offentliggørelse og fjernelse af nyheder.

Add-ons & Hjemmesideudvikling

I Concrete5 Danmark har vi vores egne udviklere ansat. Disse mennesker koncentrerer sig udelukkende om udvikling af add-ons til Concrete5 CMS, og selvfølgelig laver vi også færdige hjemmesider til vores kunder. Nogle af disse add-ons vil blive udbudt til salg på markedspladsen i USA.

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi vil forsøge at besvare dine spørgsmål så godt vi kan. Så får vi se, hvor langt vores viden går!