Installation af pakken

At installere en add-on i concrete5, skulle gerne være lige frem. Og det skal være noget, du allerede skal være bekendt med.

Så lad os installere C5DK Blog-pakken i concrete5 (dette vil kun være en forklaring - vi har allerede installeret pakken).

Video af installation af C5DK-blogpakke (video på engelsk)

Opsætning af standardblog

For at opsætte blogpakken er der flere ting at gøre. Fordi vi bruger så meget concrete5 funktionalitet som muligt, er mange af indstillingerne relateret til concrete5.

Der er flere trin at gennemgå, og du kan se den fulde video nedenfor. På listen længere nede kan du vælge specifikke sekvenser for opsætning af bloggen.

 

Video af de grundlæggende indstillinger for Standard Blog (video på engelsk)

Vi vil her gennemgå de forskellige trin for at få bloggen til at fungere på din hjemmeside. Vi gennemgår følgende trin:

Opsætning af brugere og grupper (video på engelsk)
Opsætning af sidetyper og stacks til at bruge dem i din blog (video på engelsk)
Opsætning af alle de grundlæggende indstillinger i bloggen (video på engelsk)

Oprettelse af blog-roden og få den til at fungere

Efter at have konfigureret alle de grundlæggende elementer, er det tid til at sætte det hele sammen. For at det hele skal fungere, er vi nødt til at knytte forbindelser mellem brugere og blogsiderne. Dette gøres ved at oprette en blog-rod, hvor vi får concrete5 til at forstå, hvilke brugergrupper og funktionaliteter der vil blive tildelt til bloggen.

Du kan have flere blog rødder (eller blog sektioner) på din hjemmeside, og hver enkelt kan have sit eget design. Men lad os starte med en blog rod side.

Video af opsætning af blog-roden og få alt til at fungere (video på engelsk)